Feliratkozás hírlevélre
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
Újdonságok, akciók
Kuponkedvezmény
Facebook

Hírek

Logona arcápoló termékcsaládok: használatuk bőrtípusok szerint

2011.09.22.

 

Nehéz eligazodni az arckrémek sokaságában, fito- , anti age- , pur és még sorolhatnám a termékcsaládok brand megnevezéseit.

  

Az alábbiakban részletes útmutatót adunk a Logona arcápoló termékekek megfelelő, bőrtípus szerinti használatáról.

 

 

 

 

 

 

 

Az érzékeny bőr:
Az érzékeny bőr különösen alacsony érzékenységi küszöbbel rendelkezik. Stresszfaktorok lehetnek a külső körülmények, mint a környezeti terhelések és időjárási befolyások, valamint belső kiegyensúlyozatlanság vagy túlterheltség. Az érzékeny bőr erre pirosodással, irritációkkal, viszketéssel és feszültségérzettel reagál. Átmenetileg minden bőrtípusnál jelentkezhet ilyenfajta érzékenység.


A Logona kozmetikai ápolócsalád érzékeny bőrre elsősorban bőrnyugtató, védő és hidratáló hatóanyagokat tartalmaz. Így hosszútávon enyhíti a pirosodást, irritációt és feszült-ségérzetet, amelyek szélsőséges folyadékhiányon alapulnak. Ez a termékcsalád frissítő és inspiráló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a bőr ellenálló képességét és természetes megújító funkcióit alátámasztják és erősítik.


Kozmetikai termékcsalád az érzékeny bőr optimális ápolására


Tisztítótej vadrózsa


Természetesen lágyan tisztít
A habos krém lágyan szabadítja meg a bőrt az alapozótól és a szennyeződésektől. Ezzel egy időben a vadrózsaolaj, jojoba- és növényi glicerin védi a bőrt a kiszáradástól.


Arc tonik vadrózsa
Lágy és frissítő- alkohol hozzáadása nélkül
Ez a különösen lágy, rózsavirág kivonatból álló arctonik harmonizálja és frissíti a bőrt a tisztítás után, illetve optimálisan felkészíti az arcápolásra.


Bőrradírozó krém érzékeny bőrre

Természetesen lágy mélytisztítás
A lágy krém finom, ásványi bőrradírozó részecskéi és frissítő tisztítószubsztanciái lágyan szabadítják meg a bőrt a kisebb szennyeződésektől és az elhalt szarurétegtől. A sheavajból, vadrózsaolajból és zöldteából álló természetes ápoló védi a bőrt a kiszáradás-tól. Az eredmény érezhetően frissebb, sugárzóan élénk arcbőr.

Nappali krém aloe
Lágyan védő hidratáló ápolás
Az aloe nappali krém az érzékeny bőr különleges igényei számára lett kifejlesztve. A lágy krém éltető folyadékkal és védő ápolással látja el bőrét. Az aloe vera, mandulaolaj és zöldtea kivonat keveréke kellemesen kiegyenlíti a feszültségérzetet és megerősíti a bőr saját védőfunkcióit a külső stresszhatások ellen, amelyek idő előtti öregedéshez vezetnek. A bőr láthatóan kiegyensúlyozottabb, kisimultabb és rugalmasabb lesz.


Nappali krém aloe
Fitokozmetikai krém biológiai termesztésből származó mandula-és jojobaolajjal, zöldtea-kivonattal, aloe vera, avokádó és szőlőmagolajjal.


Éjszakai krém aloe
Harmonizáló felépítő ápolás
A regenerációfázisban az aloe éjszakai krém kellemesen megerősíti bőre önmegújító képességét. Az aloe vera, avokádó-és jojobaolaj bőrnyugtató és hidratáló növényi hatóanyagai hosszantartóan egyensúlyozzák ki az érzékeny bőr különleges igényeit és megerősítik ellenálló képességét. Enyhülnek a ráncok és irritációk, a bőr ellazul és kiegyensúlyozottá válik.
Fitokozmetikai ápolókrém biológiai termesztésből származó mandula –és jojobaolajjal, aloe vera, sheavaj és szőlőmagolajjal, illetve zöldtea-kivonattal.


Lazító maszk

A lazító maszkot speciálisan a száraz és érzékeny bőr igényei számára fejlesztették ki. Az aloe vera, sheavaj, ligetszépe és mandulaolaj, valamint a bőrnyugtató kamilla kivonata éltető frissességgel és megfelelő ápolással látja el bőrét. A lágy krém harmonizál, és ragyogóan frissé varázsolja arcszínét. A foltok és irritációk enyhülnek, a bőr kiegyensúlyozott és rugalmas lesz.
Fitokozmetikai krém biológiai termesztésből származó mandulaolajjal, körömvirág és kamillakivonattal illetve eredeti olivaolajjal, aloe verával, sheavajjal és ligetszépeolajjal.


Szemránckrém birsalma + aloe

Feszesíti a bőrt, élénkíti a száraz, érzékeny bőrt
Az aloe vera-, szemvidítófű- és birsalmakivonatot tartalmazó kellemesen könnyű krém tápanyagokban gazdag folyadékkal látja el a szem körüli érzékeny területet. Elmulasztja az enyhébb ráncokat és foltokat. A szem körüli terület frissnek, élénknek és rugalmasnak tűnik.

A száraz bőr:
A száraz bőrt finom pórus, enyhén érdes bőrfelszín jellemzi, illetve hajlamos az irritációk-ra és kipirosodásra, gyakran hiányzik belőle a rugalmasság. Kísérőjelenségei a feszültségérzet, viszketés valamint az idő előtti ráncosodás. A külső hatások, mint a napsugárzás, hideg, szél vagy száraz fűtés felerősíthetik ezeket a jelenségeket.
A Logona-kozmetikum ápolócsalád a száraz bőr hiányosságait a gazdagon hidratáló, gyógyító és bőrnyugtató hatóanyagokkal, illetve természetes zsírosítókkal kívánja orvosolni. A lágy növényi olajok támogatják és regenerálják a bőr rugalmasságát és feszességét, és gondoskodnak a bőr megfelelő érzetéről.


Logona-kozmetikum a száraz bőr optimális ápolásáért


Tisztítótej vadrózsa
Természetesen, lágyan tisztít
A habos krém lágyan tisztítja arcbőrét az alapozótól és szennyeződésektől. Ezzel egyide-jűleg a vadrózsaolaj, jojoba - és növényi glicerin megvédi bőrét a kiszáradástól.


Arctonik vadrózsa

Lágy és frissítő – alkoholmentes
Ez a különösen lágy rózsavirág kivonatból álló arctonik harmonizál és élénkít a tisztítás után, illetve optimálisan felkészíti a bőrt az ápolásra.

Nappali krém rózsa
Vitalizáló hidratálás száraz bőrre
A lágy krém bőrét gazdagon ellátja folyadékkal, és kellemes ápolást nyújt. A rózsavirág és körömvirág hatóanyagai, illetve a válogatott növényi olajok, mint a szőlőmag-és vadrózsaolaj, és a természetes hidratálók ápolják a száraz bőrt, simává és bársonyossá varázsolva azt. A bőr rugalmas lesz és csodálatosan finom érzetet kelt.

Nappali krém rózsa

Fitokozmetikai krém biológiai termesztésből származó mandula-és jojoba olajjal, köröm-virág kivonattal és oliva olajjal, valamint vadrózsa olajjal, kakaóvajjal és rózsavirág kivonattal.


Éjszakai krém rózsa

Intenzív hidratáló ápolás a száraz bőr számára
Az éjszakai rózsakrémet speciálisan a nedvességszegény bőr különleges folyadékigénye számára fejlesztették ki. A természetes hidratáló esszenciákat és drága növényi olajokat, mint a mandula-, szőlőmag, jojoba- és vadrózsaolaj, tartalmazó lágy ápolókrém megerő-síti bőre természetes öngyógyító funkcióit. A tápanyagokban gazdag krém hosszútávon kiegyenlíti az arcbőr száraz területeit és gondoskodik a bársonyos, rugalmas arcbőrről. Enyhíti a ráncokat.
Fitokozmetikai krém biológiai termesztésből származó szója, mandula- és jojoba olajjal, valamint rózsavirág-kivonattal, szőlőmag olajjal és vadrózsaolajjal.


Lazító maszk

A lazító maszkot speciálisan a száraz és érzékeny bőr különleges igényei számára fejlesz-tették ki. Az aloe vera, sheavaj, ligetszépe-és mandulaolaj növényi kivonatai, valamint a kamillakivonat gondoskodik bőre hidratálásáról és ápolásáról. A lágy krém harmonizál és sugárzóan friss arcszínt kölcsönöz bőrének. Enyhíti a ráncokat és a bőr feszültségérzetét, a bőr kiegyensúlyozott és rugalmas lesz.


Fitokozmetikai krém biológiai termesztésből származó mandulaolajjal, körömvirággal, kamillakivonattal és olíva olajjal, valamint aloe verával, shea vajjal és ligetszépe olajjal.


Szemránckrém birs+aloe

Bőrfeszesítő és élénkítő
Az aloe vera, szemvidítófű és birskivonat tartalmú kellemes könnyű krém gondoskodik az érzékeny szemterület nedvességigényéről. Enyhíti a finomabb ráncokat. A bőr felélénkül, kisimul és felfrissül.


Szemránckrém birs+aloe

Fitokozmetikai krém biológiai termesztésből származó mályvakivonattal, valamint aloe vera, bisabolollal, szemvidítófűvel és birs kivonattal.

 

 

A vegyes bőr jellegzetességei
A vegyes bőr jellemzője a száraz és olajos részek találkozása. A vegyes bőrre jellemző a tág pórusú zsírosabb T-zóna (homlok, orr és áll) és egy finomabb pórusú, szárazabb rész az arcon. A bőr zsírosabb területein gyakoribb a pattanás kialakulása.


A vegyes bőr tisztítása és ápolása

A vegyes bőr különleges igényeit a Logona kozmetikum speciálisan a vegyes bőr számára kifejlesztett ápolócsaláddal igyekszik kielégíteni: a bőr egyensúlyának helyreállítására a termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek kiegyensúlyozzák a bőr természetes funkcióit. Emellett sok folyadékkal látják el a bőrt, ami elengedhetetlen a természetes, tiszta hatás eléréséhez.


Logona kozmetikumok a vegyes bőr optimális ápolásáért


Mentolos tisztítóhab
Mélyen behatol a pórusokba, lágyan tisztít
A lágy tisztítókivonatok megszabadítják a bőrt a portól, alapozótól és felesleges zsírtól a pórusok mélyén is. A körömvirág, zöldtea-kivonata és a növényi glicerin védi a bőrt a fo-lyadékveszteségtől és gondoskodik a csodálatosan finom, tiszta bőrről.


Mentolos arctonik
Antibakteriális, tisztító és frissítő
A mentolos arctonik különösen a vegyes bőr, és a pattanásra hajlamos bőr igényeit hivatott kielégíteni. A rozmaring, zsálya és körömvirág antibakteriális kivonatai tisztítják és felfrissítik a bőrt a tisztítás után, illetve gondoskodnak a finom, kiegyensúlyozott arcbőrről.


Mentolos tisztítómaszk
Antibakteriális, tisztít és csökkenti a zsíros bőrterületek fényét
Ez a tisztítómaszk speciálisan a vegyes - és pattanásra hajlamos bőr igényei számára lett kifejlesztve. Az antibakteriális hatóanyagok és a zsálya, mentol, rozmaring és zuzmók növényi esszenciái elpusztítják a pattanást kialakító baktériumokat. Eltávolítják a bőr felesleges zsírrétegét és a kisebb szennyeződéseket, anélkül, hogy feleslegesen irritálnák a bőrt.
A természetesen tiszta, egyenletes bőr elérése érdekében, heti 1-2 alkalommal vigye fel az egyenletesen megtisztított arcbőrre és hagyja 10-15 percig hatni. Utána mossa le bő meleg vízzel.


A vegyes bőrnek az egyszerre fellépő különböző igények miatt egyedi ápolásra van szüksége.

 

Helytelen volna a vegyes bőr zsírosságát túlzott mértékben csökkenteni, mert a bőr erre még több lipid termelésével reagálna:


Nappali krém varázsmogyoró
Kiegyensúlyozó hidratáló ápolás
A varázsmogyoró nappali ápolás gyengéden kiegyenlíti bőre folyadékigényét az ápolással. A harmonizáló krém lágy növényi olajai, a varázsmogyoró, mályva és kamilla kivonatai megnyugtatják a vegyes bőrt és szabályozzák egyensúlyát. Bőrét egyenletessé, tisztává és matt hatásúvá teszi.


Nappali krém varázsmogyoró
Fitokozmetikai ápolókrém biológiai termesztésből származó kamillakivonattal, oliva-és jojobaolajjal, búzamagolajjal, varázsmogyoró-és mályvakivonattal.
Éjszakai krém varázsmogyoró
A bőr egyensúlyának természetes szabályozására
A varázsmogyoró éjszakai krém gyengéden segíti a bőr természetes regenerációját az éjszaka folyamán. A könnyű, harmonizáló krém lágy mandula-, szőlőmag-és búzamagolaja és a varázsmogyoró és mályva szabályozó hatóanyagai természetesen egyenlíti ki bőrének zsír-és folyadékegyensúlyát. Bőrét jólesően ápolttá, kiegyensúlyozottá és tisztává varázsolja.


Éjszakai krém varázsmogyoró
Fitokozmetikai ápolókrém biológiai termesztésből származó mandula-és szójaolajjal, szőlőmag-és búzamagolajjal, illetve varázsmogyoró-és mályvakivonattal.


Mert az élet túl izgalmas ahhoz, hogy pattanásokkal vesződjünk...


A pattanásos bőr

A fiatal bőr különösen hajlamos a pattanásra. A hormonális változások következtében, amelyek főleg a pubertás korában jelentkeznek, a bőr hajlamos a túl sok faggyúmirigy termelésére. A pórusok kitágulnak, és az elszarusodás következtében eltömődnek, ami megakadályozza a salakanyagok kiválasztását. Mitesszerek, és végül bakteriális gyulla-dások alakulnak ki (pattanás).


A Logona-Kosmetik Clear Skin termékcsaládnak sikerült egy természetes alapokon nyug-vó hatékony ápolósorozatot kifejleszteni, amely a pattanásos bőr problémáit enyhén, de hatásosan leküzdi: a különösen könnyen lemosható tisztítóhab, illetve az antibakteriális arcvíz megtisztítják az arcbőrt és megszabadítják a felesleges zsírtól. A lágy bőrradírozó segít a felesleges szaruréteg eltávolításában. A könnyű arcvíz megfelelő folyadék-mennyiséggel látja el bőrét, és serkenti öngyógyító és regeneráló folyamatait. A megfele-lően alkalmazott antibakteriális pattanásecsetelő segít a gyulladások elmulasztásában. Nappal, a bőr színű korrektor megbízhatóan eltünteti a pirosodásokat és gondoskodik egy szép, egyenletes arcbőrről.


Logona-Kosmetikum ápolócsalád a pattanásos bőrre


Mentolos tisztítóhab

Behatol a pórusok mélyére, lágy
A lágy tisztítórészecskékből álló habos krém megszabadítja a bőrt a pórusok mélyén a szennyeződésektől, alapozótól és felesleges zsírtól. A körömvirágból, zöldtea-kivonatból és növényi glicerinből álló termék véd a folyadékveszteségtől és gondoskodik a termé-szetes, tiszta, finom arcbőrről.


Mentolos arcvíz

Antibakteriális, tisztító, frissítő
A mentolos arcvizet a vegyes és pattanások kialakulására hajlamos bőr különleges igé-nyei számára fejlesztették ki. A rozmaring, zsálya és körömvirág tartalmú antibakteriális krém tisztít és frissít, valamint gondoskodik a tiszta, kiegyensúlyozott arcbőrről.


Mentolos tisztítómaszk
Antibakteriális, tisztít és csökkenti a bőr fényességét
A tisztítómaszkot a vegyes és pattanásos bőr különleges igényei számára fejlesztették ki. Az antibakteriális kivonatok és a növényi hatóanyagok kombinációi, mint a zsálya, men-ta, rozmaring és zuzmó elpusztítják a pattanást előidéző baktériumokat. A felesleges zsírt, elhalt szaruréteget és kisebb szennyeződéseket alaposan eltávolítja.


A természetesen tiszta, egyenletes bőr elérése érdekében használja a tisztítómaszkot heti 1-2x, vigye fel a megtisztított arcbőrre és hagyja hatni 10-15 percig. Végül mossa le bő, meleg vízzel.


Clear Skin hidratáló folyadék zsálya + menta

A hidratáló folyadék zsálya + menta gondoskodik az elszennyeződött, pattanásra hajlamos bőr friss, könnyű hidratálásáról. Az antibakteriális szubsztanciák elpusztítják a pattanást kialakító baktériumokat. A zsálya, menta, rozmaring és zuzmó növényi kivonatai felszívják a felesleges zsírt és lágyan szabályozzák a folyadékháztartás természetes egyensúlyát. Az arcbőr tiszta, matt és selymes lesz.


Speciális termékek a problémás bőrterületek ápolására:


Clear Skin pattanásecsetelő zsálya+menta


A zsálya, mentol, rozmaring és zuzmó antibakteriális növényi hatóanyagai elpusztítják a pattanásokat és bőr alatti szennyeződéseket okozó baktériumokat, anélkül, hogy a bőrt feleslegesen izgatnák. A természetesen tiszta arcbőrért.
A színtelen gélt napjában többször fel lehet vinni vékonyan a problémás területre.


Clear Skin zsálya korrektor
Színezett
A pattanásecsetelő megbízhatóan eltünteti a pattanásokat és a bőr egyenetlenségeit. A zsálya, zuzmó és rozmaring tartalmú antibakteriális hatóanyagokból álló termék elpusz-títja a pattanást okozó baktériumokat, anélkül, hogy a bőrt feleslegesen izgatná. A tiszta és szép bőrért.


Vitaminos krém-hársfavirág
24 órás hidro-stimulátor
Stimuláló hidratáló hatású arckrém hosszantartó hatékonysággal.
Jojoba és mandulaolaj, hársfavirág kivonat valamint természetes hidratáló anyagok könnyű kompozíciója simává és élettel telivé varázsolja bőrét. A természetes E vitamin erősíti a bőr ellenálló képességét a szabadgyökökkel szemben, melyek felgyorsítják az öregedési folyamatokat.


Vitaminos krém-sárgarépa
Enyhén színező hidratáló krém
Egészséges, ragyogó arcbőrt eredményez. Kiváló növényi olajok és fitokozmetikai kivona-tok hosszantartó ápolást és stimuláló hidratálást biztosítanak minden bőrtípus számára. Természetes E vitamin és A provitamin erősítik a bőr ellenálló képességét a külső stresszhatásokkal szemben, amelyek a korai öregedés jeleinek megjelenéséhez vezetnek.


Vitaminos krém-avokádó
Intenzív ápolás
Harmonikusan pótolja a bőr olaj-víz hiányát. Kiváló avokádó, mandula és olíva olajokkal, nyugtató kamilla kivonattal, valamint vízmegkötő hatású glicerinnel hosszantartó ápolást biztosít, és láthatóan javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.
A természetes E vitamin erősíti a bőr védekező funkcióját a szabadgyökökkel és a stresszhatásokkal szemben, melyek nagymértékben felelősek a bőr korai öregedéséért.


Hidratáló gél-aloe
Könnyű, olajmentes zselé, amely tápláló aloe vera, mezei zsurló, szemvidítófű és rózsa-szirom kivonattal frissít és stimulál. A bőr láthatóan életre kel, a ráncok és finom vonalak kisimulnak.


Színezett hidratáló krémek
Egyenletes felszínű, természetes tónusú bőrt eredményeznek, ugyanakkor hatékonyan és hosszantartóan hidratálnak. Két színárnyalatban, kétféle bőrtípus számára készültek.


Színezett hidratáló-beige gold
Száraz, érzékeny bőrre
Színezett hidratáló-golden bronze
Száraz, érzékeny bőrre
Színezett hidratáló- beige gold matte
Vegyes bőrtípusra
Színezett hidratáló- golden bronze matte
Vegyes bőrtípusra


Tudományos szempontból nézve a bőr biológiai öregedésének folyamata húszas éveink közepén már megkezdődik: lelassul a bőrszövet megújulása, vérellátása és a nyirokke-ringés. A tápanyag- és oxigénfelvétel csökkenésével, a bőr víztartó képességének gyen-gülésével megjelennek az első ráncok és redők. A növekvő zsír- és vízhiány együtt jár a természetes regenerálódás és a külső hatásokkal szembeni ellenállás csökkenésével. A regenerálódási képesség sorvadása bőrünk önszabályozó képességének gyengüléséhez vezet. Ennek első jelei a bőr fokozódó szárazsága, rugalmasságának csökkenése és érzékenységének növekedése.


Természetes bőrápoló rendszer

A LOGONA Naturkosmetik Age Protection termékcsaládot az igényes bőr különleges szükségleteinek megfelelően fejlesztették ki. Három, egymással tökéletes összhangban lévő alkotóelem garantálja a nagy hatású, természetes bőrápolást: koncentrált növényi hatóanyagok, természetes hidratáló adalékok és értékes növényi olajok kompenzálják a hiánytüneteket, gyengéden serkentik az életfunkciókat és gondoskodnak a bőr finom víz- és zsírrétegének épségéről. A sokoldalúan védett bőr megőrzi kisugárzását és egészséges életerejét.


LOGONA Naturkosmetik Arcápoló család

  • Rendelkezik az „Ellenőrzött természetes kozmetikum” minősítéssel.
  • Szintetikus színező, illatosító és tartósító anyagokat nem tartalmaz.
  • Nem tartalmaz paraffinolajat, sem más kőolajszármazékot.
  •   Bőrbarát jellege és hatékonysága bőr-gyógyászatilag igazolt.
  •   Nem tartalmaz halott állatokból származó alapanyagokat.


AGE PROTECTION Feszesítő gél
öregedés gátló

Már közvetlenül a felvitel után a frissesség érzetét kelti a bőrben. A gyengéd, tiszta növényi hatóanyagok élénkítően hatnak és tisztítják a pórusokat. A válogatott gyógynövény-kivonatok feszessé teszik az arckontúrokat és külön gondoskodnak a vitalizáló nedvességről. A szárazság okozta apró ráncok és redők élességét tompítják, láthatóan finom, sima és feszes bőrt eredményeznek.
Használat: Az optimális eredmény érdekében reggel és/vagy este vékonyan kenjük fel a megtisztított bőrre. Használjuk együtt a LOGONA Naturkosmetik szokásos nappali vagy éjszakai bőrápoló termékeivel.


A fitokozmetikum hatásmechanizmusát a biotermesztésű zsurló, hamamelis és csalán, valamint a tigrisfű, a zöld tea, a komló-, alga- és birsalmamag-kivonat együttese biztosítja.
A vizsgálati tesztek eredménye: + 36% nedvesség
+ 34% feszesség és tömörség


AGE PROTECTION Ránctalanító folyadék

Teljes körű, átfogó bőrápoló az öregedés korai tüneteinek kezelésére. Növényi olajokban és élénkítő növényi kivonatokban gazdag, komplex hatású fitokozmetikum, amely tartósan gondoskodik a bőr víztartalmáról, védelméről és ápolásáról. A homoktövis olaj, a jojoba és a sea vaj a bőrt rugalmassá és bársonyossá, az arc látványát kellemessé teszi. A feszességet kiváltó és élénkítő hatóanyagok gyengéden támogatják a bőr önszabályozó képességét, friss érzést keltenek, eltüntetik a fáradtság jeleit, az apró ráncokat és a kisebb redőket.
Használat: Az optimális eredmény érdekében reggel és/vagy este vékonyan kenjük fel a megtisztított arcbőrre, a nyakra és a dekoltázs területére. A hatást fokozza, ha hetente egyszer használjuk a LOGONA Naturkosmetik Hidroaktív ampullakúrát is.
A fitokozmetikum hatásmechanizmusát a biotermesztésű jojoba, szója és homoktövis olaj, valamint a szőlőmag olaj, a természetes hialuron sav, a bambusz, a jázminviasz, a sea vaj és a birsalmamag kivonat együttese biztosítja.
A vizsgálati tesztek eredménye: + 49% nedvesség
- 34% ráncmélység

AGE PROTECTION Szemránckrém
Ezt a krémet az érzékeny szemkörnyék különleges szükségleteinek megfelelően fejlesz-tették ki. A krémes kialakítás tartalma nedvességet és jótékony ápolást biztosít a szem körüli érzékeny bőrnek. A kisebb redőket és szárazsági ráncokat kisimítja, a bőrt élénkíti, feszessé teszi és felfrissíti.
Használat: Reggel és este gyengéden beütögetjük a szem körüli bőrbe. (Ha a szem alatti terület táskásodásra hajlamos, ajánljuk a hűsítő Birsalma + Aloe szemkörnyék ápoló gélt a száraz és érzékeny bőrre való sorozatból.)
A fitokozmetikum hatásmechanizmusát a biotermesztésű mandulaolaj és körömvirág, va-lamint a szőlőmag olaj, a sea vaj és az orvosi szemvidító együttese biztosítja.
A vizsgálati tesztek eredménye: + 33% nedvesség
- 30% ráncmélység


AGE PROTECTION Hidro-aktív ampullakúra

A terméket a 30 év fölöttiek fokozottan igényes bőre számára fejlesztették ki. A növényi hatóanyag-koncentrátum élénkíti az igénybevett, száraz, érett bőrt. A természetes hatóanyagok együttese gyengéden serkenti a bőr természetes regenerálódási folyamatát és tartalmas nedvességhez juttatja. A vízhiányos, korán öregedő bőr problémáját kezeli és oldja meg természetes módon. A bőrt láthatóan finommá, simává és feszessé teszi.
Használat: A még jobb eredmény érdekében 10-20 napon át minden este gyengéden masszírozzunk be a megtisztított bőrbe egy ampullányi anyagot. Használjuk együtt a szokásos LOGONA Naturkosmetik bőrápolókkal.
A fitokozmetikum hatásmechanizmusát a biotermesztésű körömvirág és zsurló, valamint a komló-, kékalga- és rózsavirág-kivonat együttese biztosítja.
A vizsgálati tesztek eredménye: + 30% nedvesség
+ 49% feszesség és rugalmasság


AGE PROTECTION Hidratáló pakolás
A száraz és igénybevett bőr különleges szükségleteinek felel meg. A hatóanyagokban gazdag kombináció intenzíven ápolja a bőrt és tartósan gondoskodik az értékes nedvességről. Szőlőmag olaj és természetes víztartó faktorok védik az ismételt vízveszteségtől, amelyek puha, sima bőrérzést keltenek. A kisebb ráncok és redők élességét tompítják.
Használat: Hetente egyszer vagy kétszer bőségesen kenjünk belőle az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére, utána 20 percig hagyjuk hatni. Az esetleg keletkező maradékot egy kis vattával vagy meleg borogatással gyengéden távolítsuk el.

 

Használjuk együtt a szokásos LOGONA Naturkosmetik bőrápolókkal.


A fitokozmetikai bőrápoló biológiai termesztésű mandula olajat, vadrózsa-kivonatot, seavajat, szőlőmag olajat és jojobát tartalmaz.
A vizsgálati tesztek eredménye: + 47% feszesség és rugalmasság


AGE PROTECTION Homoktövis gél

Ez a tartalmas, olajos gél azt a kiegészítő ápolást biztosítja az igénybevett bőrnek, amely természetes szépségének a megőrzéséhez szükséges. Az értékes, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag növényi olajok együttesen gondoskodnak a bőr lágyságáról, rugalmasságáról, és bársonyosan puha bőr érzetét keltik. A tápláló homoktövis-olaj oldja a feszültség és az irritáció érzését. A bőr csodálatosan sima és lágy lesz.
Használat: Kis mennyiségben kenjük fel a bőrre, amely nyom nélkül, gyorsan beissza a gélt.
A fitokozmetikum hatásmechanizmusát a biotermesztésű homoktövis- és napraforgóolaj, valamint a kukoricacsíra-olaj és a szilícium biztosítja.
Különösen ajánlott a dekoltázs ápolására.


A természetes szépség belülről jön
A LOGONA kutatói két különleges táplálék-kiegészítőt fejlesztettek ki annak érdekében, hogy megelőzzék az öregedő bőr látható jeleinek a kialakulását.


Bőrserkentő kapszula
a bőr önszabályozó funkciójának támogatása

Bőrserkentő, antioxidáns és létfontosságú anyagok különleges kombinációja, amely megköti a szabad gyököket és jelentős mértékben késlelteti a bőr öregedését. Karotinoidokat, luteint és béta-karotint, továbbá szőlőtörköly- és bodza- kivonatot, cinket, szelént és egyéb tápanyagokat tartalmaz.


Ellenőrzött biotermesztésű acerola-kivonattal készül.
Bőrépítő kapszula

a bőr természetes szépségének támogatása
Létfontosságú anyagok különleges együttese, amely támogatja a bőr belülről fakadó szépségét. Értékes tápanyagokat, a bőrt tömörítő likopint, izo-flavonokat, polifenolokat és egyéb építő-anyagokat tartalmaz. Ellenőrzött biotermesztésű bojtorján, arti-csóka, zöld tea és szója kivonatával készül.
A LOGONA Age Protection bőrserkentő és bőrépítő kapszulái teljes mértékben növényi eredetűek.
A bőr optimális ellátása és a minél jobb eredmény érdekében ajánlatos a termékek kombinált alkalmazása.

 


Letölthető dokumentumok:
Aktuális

 

 

l