.
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Értettem!
Termékek Menü
0
Kategóriák

Logona hajápolás, bio hajfestés

Logona növényi hajfestékek: harmóniában a természettel:

A Logona növényi hajfestékek használatával haja egészséges, elevenen csillogó lesz, ragyogó árnyalataival kihangsúlyozza az Ön személyes karizmáját. A növényi hajfestékekkel árnyalhatják, vagy elmélyíthetik természetes hajszínüket, vagy egy egészen új színtónust adhatnak hajuknak. És mindezt anélkül, hogy vegyi úton beavatkoznának hajuk természetes struktúrájába.


Ragyogás, fény és volumen:

A Logona növényi hajfestékei filmszerűen vesznek körbe minden hajszálat. Így az Ön személyes kiindulási hajszíne meghatározza az egyéni színezési eredményét. A színező és ápoló növények egyedülálló összetétele biztosítja a ragyogó színeket, a fényt és a volument.


Természetes összetevők:
A növényi hajfestékek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó hennából valamint növényekből, gyümölcsökből és kérgekből tevődnek össze. Értékes növényi összetevők, mint a búzaprotein és a jojoba olaj már színezés közben tartós ápolást adnak a hajnak. Kiegyenlítik a haj szerkezetét, a haj dúsabbá és könnyen kezelhetővé válik.


Ragyogó hajszín gyógynövényből: gyengéd és tartós.

• A Logona növényi hajfestékei kímélően és tartósan színeznek.
• Minden felhasznált nyersanyagot rendszeresen megvizsgálnak mérgező anyagok és nehézfém terhelés szempontjából.
• A növényi festés nem avatkozik bele vegyi úton, kémiai oxidációval a természetes hajszerkezetbe.
• A növényi hajfestékek nem tartalmaznak szintetikus színező-, illat- és konzerváló anyagokat valamint egyéb kémiai összetevőket

  

A helyes szín kiválasztása:
Mivel a színező hatás a növényi hajfestékeknél hajtípustól függően eltérő lehet, ajánlatos a fodrászt megkérni, hogy határozza meg a természetes hajszínt, valamint a haj erősségét. (Minél finomabb szálú vagy világosabb a haj, annál gyorsabban és intenzívebben rögzül a növényi hajfesték.)


Növényi hajfestékek keverése egymással:

A Logona-Kosmetik növényi hajfestékei keverhetők egymással. A vörös és barna tónusokban lehetséges minden elképzelhető árnyalat. A fekete növényi hajfestékkel sötétebbé tehető a mogyoróbarna-gesztenye, gesztenyebarna és a mahagóni. Az aranyszőke és sahara festékek keverékéből az arany és vöröses közötti tónusok érhetők el.


A növényi hajfesték így tovább tart: a Logona-Kosmetik színápoló samponjai:

A szőke, vörös-barna és barna-fekete színápoló samponok színező növényi kivonatokat tartalmaznak. Segítenek hosszan megőrizni a növényi hajszínt és ápolják haját. A termé-szetes hajszínt fel lehet frissíteni velük. A színezést mindazonáltal nem helyettesítik.


Logona-Kosmetik növényi hajkúra - színtelen:

A növényi hajkúra a hajnak dússágot és selymes ragyogást kölcsönöz. Tiszta őrölt növényi részek ápolják a fejbőrt és erősítik a hajszerkezetet. Olyan problémák esetén, mint a gyorsan zsírosodó haj, irritált fejbőr és korpásodás, kúraszerűen használható.

Logona-Kosmetik Color Cremes növényi hajfestékek
a természet legszebb színeiért ( Krémhajfesték)
:

A Logona-Kosmetik növényi hajfestékek használatával haja élettel teli, elevenen csillogó lesz, ragyogó színárnyalatokban pompázik, kihangsúlyozva az Ön személyes kisugárzását. A növényi hajfestékekkel árnyalhatják, vagy elmélyíthetik természetes hajszínűket, vagy egy egészen új színtónust adhatnak hajuknak. És mindezt anélkül, hogy vegyi úton beavatkoznának hajuk természetes struktúrájába.  


A növényi hajfestékek másképpen színeznek:

A kémiai hajfestékek– leegyszerűsítve– kivonják a hajból a természetes pigmentet, és mesterségessel helyettesítik. Az eredeti hajszínt így teljesen meg lehet változtatni. A haj természetes színpigmentjeinek stabilizáló hatása is van, amiért is az ismételten vegyi úton színezett haj gyorsan törékennyé és tompává válik. A Logona növényi hajfestékei csak a haj külső pikkelyrétegébe hatolnak be és ott gyűlnek össze. Hajának természetes színpigmentjei a növény pigmentekkel harmonizálnak. A végleges színtónus a kiindulási hajszín és a színezett árnyalat közötti összjátékból alakul ki.


Ragyogó színek, fény és dússág:

A Logona-Kosmetik növényi hajfestékei erősítik a hajat és egészen természetesen nagyobb dússágot kölcsönöznek neki. A Logona növényi hajfestékeinek ragyogást adó hatá-sa a korparéteg elsimítása révén jön létre, ami által intenzívebb fényvisszaverődés válik lehetővé.


Természetes összetevők
:
A Logona Color Cremes kizárólag természetes színezőanyagokat tartalmaznak, mint a henna, cékla, rebarbara vagy kamilla, melyek különlegesen kímélő színezést és nagyon természetes színhatást eredményeznek. Valamennyi Logona-Kosmetik növényi hajfesték viseli az „Ellenőrzött természetes kozmetikum” védjegyet. Mentesek a mesterséges szín-, illat- és tartósítószerektől valamint egyéb vegyi anyagoktól, mint a peroxidoktól vagy ammóniától.


ÚJDONSÁG: Felhasználásra kész krémkészítmények
:
Az új Logona Color Cremes természetes kozmetikumok világszerte egyedülállóak innova-tív terméktulajdonságaik tekintetében és kiegészítik a kedvelt por alakú Logona növényi hajfestékeket. A Color Creme-ként újonnan kifejlesztett terméknél elmarad a por alakú növényi hajfestékek esetén szükséges, forró vízben, kávéban vagy hasonló anyagokban való elkeverés. A Color Creme azonnal felhasználható minden további előkészítés nélkül.

Lenövés színezése:
A Logona-Kosmetik növényi hajfestékei hosszan tartóan színeznek. Ez azt jelenti, hogy bár egy-két hónap elteltével láthatóvá válik a természetes hajszín lenövése, az újranövő és színezett haj közötti kontraszt jelentősen visszafogottabb, mint a vegyileg színezett haj esetén. Az új, rugalmas, nem csepegő krém révén mostantól egészen egyszerűen lehetségessé válik, hogy csupán a hajlenövést színezze meg.


Optimalizált ősz haj fedés
:
Az új Color Cremes kitűnik az ősz haj optimalizált színezésével. Ezt a zöld agyag hozzá-adásával sikerült elérni, amely a szín jobb felszívódását eredményezi az ősz hajon.

ÚJDONSÁG: Felhasználásra kész krémkészítmények
• különlegesen kíméletes színezés
• 100% növényi színezőanyagok
• optimalizált ősz haj fedés
• alkalmas a lenövés elfedésére
• ellenőrzött természetes kozmetikum
• mesterséges színező, illat- és tartósítószerek nélkül
• peroxidok és ammónia nélkül


Tökéletes színezőhatás három lépésben:

  • Előkezelés

Hajának optimális előkezelésére a LOGONA Color Plus Colorations előkezelést ajánljuk: A zöld agyag és nyírfalevél kivonatos hajpakolás intenzíven megszabadítja haját az ápoló- és formázószerek maradékaitól, korparészecskéktől és a felesleges zsírtól, így a növényi hajfesték jelentősen jobban kötődik a hajhoz.

  • Színezés

A Logona Color Cremes növényi hajfestéket ecsettel egyenletesen visszük fel tincsről tincsre. A festéket először a haj tövére kenjük, és utána hosszában eloszlatjuk tincsenként. A kívánt színintenzitástól függően a Color Cremes 30 perc és két óra között maradhat fönt. Végül bő melegvízzel öblítjük ki a hajat.

  • Utókezelés

Hajának utókezelésére sampon helyett a Logona Color Conditioner-t ajánljuk. Ez a speciális mosószer erősíti és fixálja hajának színét és fényét. Ha közvetlenül a festés után visszük fel, a bojtorjánmag olajjal, természetes betainnal és búzakorpával készült Conditioner láthatatlan filmrétegként rögzíti a növényi színezést és ragyogó színeket biztosít hosszú ideig.

Rendezés:
2.500 Ft
Célzottan az irritált, gyorsan zsírosodó fejbőr különleges igényeinek megfelelően kifejlesztett sampon. Azonnali segítség viszkető fejbőrre.
Rendelhető
2.650 Ft
A búzaprotein gazdag telítetlen zsírsavakban, károsodott hajat erősíti, fényessé és könnyen kezelhetővé teszi.
Rendelhető
2.830 Ft
200 fokig biztosít hővédelmet 6 percen át.
Rendelhető
2.850 Ft
  • Vékonyszálú, erőtlen hajra
Rendelhető
2.500 Ft 1.390 Ft
Kifutó termék! Készlet erejéig!
Rendelhető
2.500 Ft
Törékeny, sérült hajra
Rendelhető
2.650 Ft 1.450 Ft
Kifutó termék! Készlet erejéig!
Rendelhető
2.650 Ft
Vékonyszálú, erőtlen hajra
Rendelhető
1.799 Ft
Kiváló minőségű színtiszta kókuszolaj, haj- és bőrápolásra egyaránt.
Rendelhető
2.800 Ft
Előkészítő tisztító pakolás eredményes növényi hajfestéshez.
Rendelhető
2.790 Ft
Rögzíti a színréteget, ezáltal hosszantartó színt eredményez. 3-4 hajfestéshez elegendő.
Rendelhető
2.500 Ft
A fitokozmetikai hatóanyag komplexum a körömvirág, selyemprotein, betain és búzakorpa-kivonat természetes nedvességmegkötő tulajdonságukkal élettelivé, ápolttá és ragyogóvá varázsolják a hajkoronát.
Rendelhető
2.990 Ft
A jojobaolaj nemcsak megköti a nedvességet, vitamin- és ásványianyag tartalma véd a káros szabadgyököktől,
Rendelhető
2.500 Ft
Kimondottan a finom, vékonyszálú haj táplálásához alkalmas sampon gyógynövény komplexummal.
Rendelhető
660 Ft
Ideális kiegészítő eszköz a hajfestéshez.
Nem rendelhető
2.200 Ft
Az agyagásványok hasonlóképpen működnek, mint egy itatóspapír, elnyelik a szennyező részecskéket és a felesleges faggyút.
Rendelhető
2.400 Ft
A fehér iszap, másképp kínai agyag megköti a szennyeződéseket és az olajrészecskéket.
Rendelhető
2.999 Ft
Rugalmasságot, tartást és fényt biztosít a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené a frizurát.
Rendelhető
2.740 Ft
A hajszárítás során történő hajformázást segíti elő, tartós frizrát ad és tartósan megnöveli a haj térfogatát.
Rendelhető
1.860 Ft
Rugalmasságot, természetes tartást és egészséges fényt biztosít a hajnak.
Rendelhető
2.790 Ft
Az aranyszőke színező leheletnyi vörös árnyalatával aranyló fényt képez a világos és a középszőke hajon.
Rendelhető
Gyártók